OVER T4T

Play Hard.

Play is the highest form of research. It is also what keeps us sane.

Alleen maar werken en niets van amusement maakt van .NET-developers saaie mensen. Saaie mensen programmeren saaie codes en dat is iets wat wij niet toelaten. Om ervoor te zorgen dat onze messen scherp blijven, sturen we ze regelmatig samen de deur uit. Zo proberen ze met z’n allen te ontsnappen in een escape room, leven ze zich uit tijdens het paintballen en laten ze zich eens volledig gaan in een hippe bar of een goed restaurant.

Teambuilding

We verzamelen onze meesterbreinen rond een denkbeeldig probleem dat heel echt lijkt en bedenken een ultieme oplossing die net iets verder dan coderen alleen gaat. Tijdens onze laatste hackaton creëerden we een coaster van marmer en slaagden we erin om LinkedIn te linken aan onze vertrouwelijke database.

Hackatons

Onze Competence Center Lead Joeri neemt een aantal van je codeerproblemen uit handen en tovert ze om tot cases. Vervolgens begeleidt hij jou en je collega’s in iedere stap op weg naar de beste oplossing. Dat je naar huis gaat als betere developer, daar mag je zeker van zijn.

Coding sessies

Een van je meest ervaren collega’s stapt op het podium voor een korte theoretische introductie, waarbij hij of zij zich verdiept in een bepaald onderwerp en ervoor zorgt dat iedereen het onderwerp begrijpt. Iedereen verlaat de zaal met nieuwe inzichten en verder ontwikkelde skills, helemaal klaar voor het echte werk.

Workshops

Fouten maken is de beste manier om te leren, maar dat verwachten onze klanten niet van ons. De op maat gemaakte toepassingen van Team4Talent bieden je het coderingsequivalent van een vluchtsimulatie. Zo kan je crashen en verbranden voordat je de lucht voor echt ingaat.

Development Tracks

Voor zij die Mattheus 25:14-30 niet kennen: het is een wijze beslissing om je kostbare talent niet in de grond te verbergen. Ons team begeleidt je met zorg en ziet er op toe dat je met de juiste projecten aan de slag gaat zodat je voortdurend blijft evolueren.

Carrièrebegeleiding

Alle developers in ons team ontvangen een individueel opleidingsbudget waarmee ze zelf kiezen aan welke trainingen en certificaten ze dat besteden om beter te worden in hun vak. Ook hebben we in-house cursussen Want je bent nooit te oud om bij te leren, toch?

Deep-Dive Courses

Wens je een persoonlijke coaching, dan krijg je die! Onze Competence Center Lead Joeri is de persoon die je nodig hebt als je op zoek bent naar technische ondersteuning. Hij krijgt je ongetwijfeld terug op weg. Hulp nodig met niet-technische zaken? Onze Competence Center Manager Judith staart voortdurend naar haar Slack-account. Roep haar naam en ze staat voor je klaar.

Coaching

Vind je Oprah erg vrijgeving met haar ‘Favorite Things’? Bij Team4Talent ontvang je iedere maand een mooie hoeveelheid credits, die je kan gebruiken voor je persoonlijke groei. Je kan je credits gebruiken op welke manier je maar wilt: een Pluralsight account, licenties, cursussen, boeken,… Credits krijg je, in overvloed. En weet je wat? IEDEREEN krijgt CREDIIITS!

Credit Systeem

Discover all our locations

Ken je iemand die perfect in ons team past? Yesss! Meld deze persoon aan en ontvang een coole referral bonus.

Wat gebeurt er achter onze schermen?

Ben je benieuwd naar sneak previews, tips en nieuwtjes van Team4Talent? Volg ons dan!